L'Olimpyc inicia la pretemporada al Pav3


  • Comparteix:

Foto d'arxiu

Foto d'arxiu

L'Olimpyc Floresta es posa en marxa dilluns. El conjunt florestà, de la mà de Txema Redondo, inicia la pretemporada amb una primera setmana de preparació al Pav3. Els de Can Llobet afrontaran la nova temporada amb la base de l'any passat i la incorporació de cinc juvenils.

La nova campanya comença a rodar per un Olimpyc conscient de les dificultats que hi haurà per fer-se un forat entre els primers llocs. A punt de pujar la temporada passada, l'equip florestà no es planteja com a principal objectiu l'ascens, però sí intentar ser a la part alta de la classificació si es pot. El president de l'entitat, Àngel Ruiz, argumenta les dificultats que planteja aquesta lliga.

Àngel Ruiz

Aquesta temporada és més difícil que l'anterior per la reestructuració de categories.


L'Olimpyc, fidel a la seva filosofia, no s'ha reforçat buscant jugadors fora i confia en els joves que fan el salt al primer equip. Aquesta temporada s'incorporen Oriol Romero, Arnau Abadal, Martí Alemany, Biel i Adrià Pinguel, encara juvenil.

Tots ells aporten l'experiència que els ha donat jugar en la Divisió d'Honor juvenil. El president florestà, Àngel Ruiz explica els motius d'aquest decisió.

Àngel Ruiz

No hem agafat reforços perquè és difícil buscar jugadors de lluny que impliquin costos i per la pròpia filosofia del club.




Per iniciar la pretemporada, l'Olimpyc s'entrenarà des de dilluns i durant la primera setmana al Pav3, després continuarà a les instal·lacions de Can Llobet a la Floresta.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.